• Mobile: +389 78 555 444
 • Landline: +389 2 3178 650
 • Email: info@dentalclinic.mk
 • Website: http://dentalclinic.mk/
Enquire Now
Работно време
 • Понеделник
  8:00~21:00
 • Вторник
  8:00~21:00
 • Среда
  8:00~21:00
 • Четврток
  8:00~21:00
 • Петок
  8:00~21:00
 • Сабота
  8:00~21:00
 • Недела
  8:00~21:00

Дентална клиника Маргита Смилева

 • 1157
Specifications
321 -
Description

Денталната клиника д-р Маргита Смилева е основана во 2006 година кога започнува да работи со две стоматолошки столици. Самиот број на пациенти во постојан пораст ја наметнува потребата од проширување, па така денешниот лик ординацијата го добива во 2010 година.

Сега ординацијата има четири стоматолошки столици, најсовремен дигитален рентген, апарат за ласерска детекција на кариес, апарат за апликација на озон и друга ултра модерна апаратура.

Се применуваат современи тераписки методи со модерна технологија за да се оствари нашата крајна цел – Ваша беспрекорна насмевка.

 • Map View
 • Street View
 • Directions
 • Driving
 • Walking
 • Bicycling
 • Transit